iskola01_Fotor iskola02_Fotor iskola03_Fotor iskola04_Fotor

Iskolánk a tanév elején kapcsolódott be a Jobb Veled a Világ Alapítvány – Boldogságprogramjába, ahol a 6. osztály képvisel minket. Tanulóink ebben a hónapban videó kategóriában végeztek az első helyen.


 

Róluk írták:

Kedves Timáriak. Köszönjük nektek, ezt a lelkiismeretes munkát, amit végeztek már szeptember óta. A videótokban látszik, hogy szinte rutinosok vagytok, sokat készültetek, és minden hónapban milyen derekasan teljesítettétek a feladatokat. Kedves tanár néni, hálásak vagyunk, amiért vállaltad, hogy a havi feladatok mellett kollégáidnak, szülőknek és mentorotoknak bemutatod mit is jelent számotokra a Boldogságóra. Tudjuk, hogy nem kis vállalás ez részedről, szeretnénk, ha tudnád Jobb veled a világ! Nagyon örültünk, hogy még ezt a korosztályt is lekötötték az általunk megadott témák. Jó volt látni benneteket, hallani a gyerekek gondolatait. Igazi feltöltődést jelentett számunkra. Köszönjük nektek Jobb veletek a világ!

További örömteli, élmény dús, boldog hónapokat kívánunk nektek kedves gyerekek, és pedagógus kollégák! Mindannyiótok munkájáért hálásak vagyunk, és nagyon nagyon büszkék rátok!

Tanulóink bemutató óráját ITT tekinthetik meg!
A hatodik osztály további bejegyzései ITT érhetőek el!