iskola01_Fotor iskola02_Fotor iskola03_Fotor iskola04_Fotor

Intézményünkben a digitális munkarend szerinti tanítás első napja 2020. március 16. csütörtök.

A tanuló/szülő – pedagógus közötti kapcsolattartáshoz, a tantermen kívüli digitális oktatáshoz a elsősorban a KRÉTA rendszert használjuk.

A KRÉTA rendszer online tanulástámogató lehetőségeiről tájékozódhatnak a Kréta Tudásbázis oldalán (https://tudasbazis.ekreta.hu). KRÉTA - Tanulói Házi feladat és Üzenetek funkciók bemutatásával

A tanítási anyagok kijelölése, feladatok küldése a tanulók adott tanítási napra vonatkozó órarendje szerint történik.

Az egyes tantárgyakra vonatkozó feladatokat a tantárgy órarendi sorrendjétől függetlenül, a tanulók egyéni haladási ütemüknek megfelelően készíthetik el. Fontos szabály azonban, hogy a pedagógus által kijelölt határidőig teljesítsék a feladatot!

A KRÉTA rendszerbe a belépés most tanulói belépési azonosítóval szükséges, a https://szabolcsvezezer.e-kreta.hu oldalon azért, hogy a rendszer kínálta valamennyi funkció elérhető legyen. Az elkészített feladatok megoldását vissza kell küldeni a KRÉTA rendszer e-ügyintézés menüben. Ide lehet csatolni képet, dokumentumot. Akik semmilyen módon nem tudnak egyetlen online felületet sem elérni, azok minden hétfőn 10-12 óra között az iskola előterében kihelyezett asztalokon megtalálják a névre szólóan készített heti tananyagot, amelyet otthonukban papír alapon tudnak megoldani. A megoldott feladatokat a következő héten kell visszahozni és az iskola előterében, erre a célra kihelyezett dobozba névvel ellátva beletenni.

Az új munkarendben nagyon sokat segíthet a folyamatos kommunikáció, a szoros együttműködés tanuló – szülő – pedagógus között. Kérjük a szülők, támogassák gyermeküket a helyes napirend kialakításában, a kijelölt feladatok elvégzésében! Csakis közösen érhetünk el eredményt!

Együttműködésüket köszönjük! És vigyázzanak gyermekeik, családjaik egészségére!