iskola01_Fotor iskola02_Fotor iskola03_Fotor iskola04_Fotor

Kedves Szülők!

A koronavírus-járványra tekintettel a Kormány 1102/2020.(III.14.) számú Korm. határozatával döntött a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről. A Korm. határozat 1. d) pontja értelmében 2020. március 16. napjától a szülők igényei alapján, indokolt esetben (elsősorban akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához) a nemzeti köznevelésről szóló törvény hatálya alá tartozó iskolák esetében a tankerületileg illetékes tankerületi központ, szakképző intézmény esetében a tankerületileg illetékes szakképzési centrum munkanapokon megszervezi a gyermekek, tanulók napközbeni kiscsoportos felügyeletét.

A munkaerőpiac működése érdekében elvárás, hogy minden településen, ahol mutatkozik szülői igény, folyamatosan biztosítva legyen a megfelelő számú intézményben a gyermekfelügyelet. Ennek érdekében tájékoztatom, hogy a Szabolcsvezér Általános Iskolában biztosítjuk a gyermekfelügyeletet 2020. március 23-tól munkanapokon 8-17 óra között.

A tanulók részére a munkanapokon biztosított napközbeni felügyelet keretében az internet-elérését legfeljebb 5 fős csoportokban, személyenként külön eszköz biztosításával, a járványügyi előírások - különös tekintettel az eszközök minden használatát követő azonnali fertőtlenítésére – szigorú betartása mellett használhatják.

Kommunikációs email címen, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen a Kréta napló használatával és a digitális oktatással kapcsolatosan tudunk felvilágosítást adni.